header ?

perasan ape-ape tak ?
fie dah tukar header ? 

before : 


after :

comel tak . tukar lah . dari mikey mouse tukar anime . 
haha . skrunk fie suke buat header kartun transperent . tapi klo nk leatk pic kat header fie tak thu lagi . gah belajar lah syg :) if nk fie buat header kartun tak pe lah . tapi no charge . mne lah tahu header fie tak lawa . so tak de charge lah . lagi pon sje nk isi mase lapang . yang berminat je lah . hehe 

Thank you for reading. Like and Comment if you may

3 budak comel:

Noniy Jieyaa said...

Kak Fiee . Macam mana nak edit header macam akak buat ni eh ? hee , nak tahu lah . Macam mana akak buat . Cantikkk la :) Ajarkan bolehh ?

MiEra said...

kak fiee , tolong edit kn header untuk sye boleh ?

fie :p said...

tapi nanti tak lawa kalau kakk fie buat . bole kamu bgy gambar ape yang nk diletak kan kat header kamu

 
Copyright © 2010-2011.segala yang tercatat adalah hak nurulsyafinazhusni