header lagi . !!

dah change header lah . comel tak header kali ny ? 
ape you all semua  pikir . 
hurrrmmmmm .... 

saya suke bat header . 
cube tngok pic kat bawah ni

nampak  tak adik nie suruh saya buat kan header dia . 
jeng-jeng 
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
ape macam lawa tak 

sorry kalau tak lawa . yang macam awk nak 


dah transparent sekali . 



Thank you for reading. Like and Comment if you may

5 budak comel:

QueenofHEARTS said...

waa buatkan tukk sya skle :D

sitihanisahali said...

comel sangat header awk..macam mane nak buat header cm ni?kalau arah cursor kat situ ade wane-wani tu..

cik senah said...

comel header....

fie :p said...

queenoofheart : bole . pape hal add saya kat fb k .

sitihanisahali : nanti saya buat tutorial pasal tuh

cik senah : thankz

MiEra said...

wahh ,
thankz ye kak fiee ,
syg kak fie . hehe

 
Copyright © 2010-2011.segala yang tercatat adalah hak nurulsyafinazhusni