Pencarian Blog Paling Hensem Dan Cantik 2011

sudah pukol 12.00am . sudah tegah malam . yangfie nia tak tidur-tidur lagi 
mak dah bising oi ! mase tengah blogwalking tadi terjumpa blog abg sharmhassan



1.Buat entri bertajuk : Pencarian Blog Paling Hensem Dan Cantik 2011 [ done ]
2.Letak Header Hikayat Si Luncai [ done ]
3.Jadi follower blog ni. (taknak follow pun takpe..tiada paksaan) [ follow suda . sebab tak dpt thu infomasi terbaru haha . malas nak letak kat silibar ]
4.Tag seorang rakan blogger lelaki dan seorang rakan blogger perempuan. (nak tag ramai pun boleh.)
[ daya ]
[ akak ayun ]
[ udak lelaki tak sure lagi maybe aerol ]5.Pastu postkan link entri korang ke ruangan komen entri ni [ done ]
6.Blog-blog yang join segmen ni luncai akan masukkan dalam bloglist dekat sidebar
7.Pemenang akan luncai promote blog dalam sticky post selama 1 minggu
8.Tarikh tutup 28 Feb 2011 / 11:59 PM

cepat sebelum terlambat ! 



Thank you for reading. Like and Comment if you may

1 budak comel:

Encik Luncai said...

thanks join..buat entri ni sampai mak marah..sori menyusahkan awk..pape pun gud luck :)

 
Copyright © 2010-2011.segala yang tercatat adalah hak nurulsyafinazhusni